Zucchini Parmezan Aperitiv
Zucchini parmezan aperitiv ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 222 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, căței de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Aperitiv De Dovlecei, Parmezan Sparanghel Prosciutto Phyllo Spears Aperitiv, și Aperitiv De Dovlecei Cu Usturoi (Mutabbal Koosa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați dovleceii într-o oală cu aproximativ 1 inch de apă. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 10 minute.
Scurgeți dovlecelul și transferați-l într-un castron mare. Se amestecă cu o furculiță, apoi se transferă într-o strecurătoare sau sită cu ochiuri fine, apăsând pentru a elibera excesul de apă. Reveniți la vasul de amestecare.
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, având grijă să nu ardeți usturoiul.
Se ia de pe foc, se amestecă în dovlecel.
Se amestecă ouăle, parmezanul, firimiturile de pâine și busuiocul. Condimentează cu sare și piper.
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci cu untul rămas.
Se toarnă amestecul de dovlecei în vas și se întinde uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm în centru și ușor rumenit deasupra, aproximativ 45 de minute. Se lasă să se răcească, se taie în pătrate și se servește.