Zucchini "fidea" cu sos de susan-arahide
"Tăiței" de dovlecei cu sos de susan-arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $1.01 pe portie. O porție conține 111 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, aminoacizi de nucă de cocos, unt natural de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fidea de susan cu sos de arahide, Fidea Rece Cu Sos De Susan Sau Arahide, și Fidea Cu Sos De Arahide, Kale Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăiței de dovlecei în castron împreună cu ardeiul gras roșu. Într-un castron mic, bateți untul de arahide cu 1/2 lingură de apă și toate ingredientele rămase. Dacă amestecul este greu de combinat, adăugați încă 1/2 lingură de apă, dar aveți grijă să nu faceți sosul prea curgător.
Scoateți prosoapele de sub tăiței de dovlecei.
Adăugați sosul și amestecați bine pentru a acoperi complet tăiței.
Serviți imediat. (Resturile pot fi refrigerate, dar apa din dovlecei se poate infiltra în sos, făcându-l să se scufunde în fundul vasului; amestecați bine înainte de servire.)