Zucchini Custard Coace
Această rețetă face 6 porții cu 189 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos worcestershire, parmezan, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă de dovleac fără coacere, Tort de dovlecei de ciocolată cu sos de cremă, și Zucchini Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță mare, cu un capac bine fixat, combinați untul topit și dovlecelul. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Se ia de pe foc, se lasă deoparte și se lasă dovleceii să se răcească înainte de a adăuga ouă pentru a evita amestecarea lor. Bateți ouăle cu laptele; adăugați pesmet, ceapă, sos Worcestershire, sos de ardei iute, sare, piper și 2 linguri de parmezan.
Lasă dovlecelul să se răcească.
Combinați amestecul cu dovlecelul, amestecând până se amestecă. Transformați-vă într-o caserolă cu unt de 1 1/2 litru.
Presărați deasupra parmezanul rămas.
Coaceți neacoperit timp de 35 până la 40 de minute. Dacă vasul a fost refrigerat, lăsați aproximativ 10 minute mai mult timp de coacere.