Zucchini cu cimbru
Zucchini cu cimbru este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1115 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, dovlecei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Zucchini Cu Lămâie Și Cimbru, Dovlecei Prăjiți Cu Cimbru, și dovlecei prăjiți cu cimbru.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa cu patrunjel: intr-o tigaie mare, incalziti uleiul de masline si untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și pătrunjelul, presărați sare și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați bețișoarele de dovlecel și cimbru în ceapă.
Se presară cu puțină sare și puțin piper negru. Amestecați ușor pentru a acoperi dovleceii.
Acoperiți și gătiți până se înmoaie, de la 10 la 15 minute, în funcție de cât de fraged este dovlecelul crud pentru început și de cât de mic ați feliat bucățile. Verificați și amestecați la fiecare câteva minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult.