Zucchini Blinele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blinele de dovlecel. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 197 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de iaurt grecesc, ulei de canolan, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zucchini Blinele, Zucchini Blinele, și Zucchini Blinele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încingeți dovleceii pe găurile mari ale unei răzătoare pe un prosop de bucătărie curat.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți celelalte ingrediente. Scoateți cât mai mult lichid din dovlecei, aruncând lichidul.
Într-un castron mediu, combinați dovlecelul, menta, mărarul, scallionul, usturoiul, coaja de lămâie, piperul și feta. Se amestecă oul și făina și se amestecă până se combină bine.
Încălziți suficient ulei de canola într-o tigaie la foc mediu mare pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale prăjiturilor. Formați blinele, folosind o măsură de 1/4 cană și așezați ușor în uleiul fierbinte. Se prăjește, întorcându-se o dată, până când biscuiții se rumenesc pe fiecare parte, 4 până la 6 minute.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie timp de un minut. Farfurie și garnisiți cu o păpușă de iaurt grecesc, mărarul ales și coaja de lămâie.