Zmeură Swirl Cookie-Uri

Zmeură Swirl Cookie-Uri
Cookie-urile Swirl de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 32. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de biscuiți cu zahăr, nucile, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Zmeură Swirl Cookie-Uri, Rulouri Cu Vârtej De Zmeură, și Cupcakes Cu Vârtej De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nuca de cocos și nucile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nuca de cocos și nucile sunt prăjite, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și tăiați fin nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați gemul de zmeură, nuca de cocos și nucile împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Împărțiți aluatul de prăjituri în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
7
Rotiți 1/2 aluatul într-un dreptunghi de 12x7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Întindeți jumătate din amestecul de gem peste aluatul rulat până la 1/2 inch de margini. Rulați cu grijă aluatul, în stil jeleu, în jurul umpluturii; strângeți cusătura laterală pentru a sigila rola, păstrând capetele deschise. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de gem. Înfășurați fiecare rulou de aluat în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți folia de plastic din rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Tăiați aluatul în felii groase de 1/4 inci și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, 7 până la 9 minute. Se răcește cookie-urile timp de 1 minut pe foaia de copt și se transferă pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Bateți zahărul, apa și extractul de migdale ale cofetarilor într-un bol până se omogenizează; stropiți peste fursecurile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista