Zmeură Swirl Cookie-Uri
Cookie-urile Swirl de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 32. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de biscuiți cu zahăr, nucile, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Zmeură Swirl Cookie-Uri, Rulouri Cu Vârtej De Zmeură, și Cupcakes Cu Vârtej De Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți nuca de cocos și nucile pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nuca de cocos și nucile sunt prăjite, 5 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor și tăiați fin nucile.
Combinați gemul de zmeură, nuca de cocos și nucile împreună într-un bol.
Împărțiți aluatul de prăjituri în jumătate.
Rotiți 1/2 aluatul într-un dreptunghi de 12x7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Întindeți jumătate din amestecul de gem peste aluatul rulat până la 1/2 inch de margini. Rulați cu grijă aluatul, în stil jeleu, în jurul umpluturii; strângeți cusătura laterală pentru a sigila rola, păstrând capetele deschise. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de gem. Înfășurați fiecare rulou de aluat în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia de plastic din rulouri.
Tăiați aluatul în felii groase de 1/4 inci și aranjați pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, 7 până la 9 minute. Se răcește cookie-urile timp de 1 minut pe foaia de copt și se transferă pe rafturi de sârmă.
Bateți zahărul, apa și extractul de migdale ale cofetarilor într-un bol până se omogenizează; stropiți peste fursecurile calde.