Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un fleac portocaliu de zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1272 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură Portocaliu Fleac, Zmeură Fleac, și Zmeură Fleac.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați tortul de lire în nouă felii de 3/4 inci și întindeți fiecare felie pe o parte cu gem de zmeură, folosind tot gemul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Gem
3
Așezați un strat de tort, cu fața în sus, în partea de jos a unui vas de servire din sticlă de 2 1/2 până la 3 litri, tăind bucățile pentru a se potrivi. Se acoperă cu un strat de zmeură și cremă de portocale. Repetați straturile de tort, zmeură și cremă de portocale, terminând cu un al treilea strat de gem de tort cu fața în jos și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
3 Bețișoare De Covrig
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Bateți crema în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru bici. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul și vanilia și continuați să biciuiți până când formează vârfuri rigide. Decorați fleacul cu frișcă. Fleacul poate sta o vreme la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Încălziți cuptorul la 350 de grade. Grăsime și făină două 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2-tigăi de pâine inch. Aliniați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Cremați untul și 2 căni de zahăr granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos. Cu mixerul la viteză medie, bateți ouăle, pe rând, și coaja de portocală.
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
7
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt bol, combinați 1/4 cană de suc de portocale, zară și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Adăugați amestecurile de făină și lapte de unt alternativ la aluat, începând și terminând cu făina. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, neteziți blaturile și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
În timp ce prăjiturile se coace, gătiți restul de 1/2 cană de zahăr granulat cu restul de 1/2 cană de suc de portocale într-o cratiță mică la foc mic până când zahărul se dizolvă. Când prăjiturile sunt gata, lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. Scoateți-le din tigăi și așezați-le pe un suport de copt așezat peste o tavă. Puneți siropul de portocale peste prăjituri și lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Pentru a glazura, combinați zahărul cofetarilor și sucul de portocale într-un castron, amestecând cu o măturică de sârmă până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
11
Adăugați câteva picături de suc, dacă este necesar, pentru a face să se toarne ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
12
Se toarnă deasupra unui tort și se lasă glazura să se usuce. Înfășurați bine și păstrați-l în frigider.