Zmeură-Pecan Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Blondies cu zmeură-Pecan. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 292 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Zmeură Pecan Blondies, Zmeură Blondies, și Pecan Blondies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Linie 9x9x2-inch tigaie metalică cu folie de aluminiu, extinzând folia pe laturi cu 2 inci. Unt și folie de făină.
Bateți 2 căni de făină, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă câte 1, apoi vanilia.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă pecanele tocate.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Presărați zmeură deasupra.
Coaceți desertul până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Tăiați în 16 pătrate și serviți.