Zmeură-Pecan Blondies

Zmeură-Pecan Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Blondies cu zmeură-Pecan. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 292 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Zmeură Pecan Blondies, Zmeură Blondies, și Pecan Blondies.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Linie 9x9x2-inch tigaie metalică cu folie de aluminiu, extinzând folia pe laturi cu 2 inci. Unt și folie de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți 2 căni de făină, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă câte 1, apoi vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Se amestecă pecanele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați zmeură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
6
Coaceți desertul până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați în 16 pătrate și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista