Zmeură cu Saba Sabayon

Zmeură cu Saba Sabayon
Zmeura reteta cu Saba Sabayon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână frișcă, zahăr pudră, zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Panna Cotta cu ciocolata cu lapte cu zmeura si Saba, Mure Și Zmeură Cu Trandafir Sabayon, și Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti galbenusurile de ou, zaharul, saba si 2 linguri de apa pentru a se amesteca in partea de sus a cazanului dublu peste apa abia clocotita (nu lasati oala superioara sa atinga apa); bateti constant pana cand amestecul se ingroasa si termometrul inregistreaza 160 km f, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați partea superioară a cazanului dublu peste vasul mare umplut cu gheață; continuați să bateți până când amestecul se răcește, aproximativ 3 minute. Bateți smântâna într-un castron mic până se formează vârfuri moi; pliați în amestecul saba. Acoperiți sabayon cu folie de plastic și dați-l la frigider până la rece, cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
3
Împărțiți Zmeura printre cupele de desert. Puneți sabayon peste și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
4
* Un sirop ușor dulce, nefermentat, obținut în principal din mustul strugurilor Trebbiano. Disponibil la magazinele specialty foods și Surfas (310-559-4770; surfasonline.com) și a lui Zingerman (888-636-8162; zingermans.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrebbianoTrebbiano
StruguriStruguri
SiropSirop

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista