Zmeură Cu Lichior De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați zmeura cu lichior de portocale. Această rețetă face 6 porții cu 470 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, sare kosher, produse de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cupcakes Cu Lichior De Portocale, Plăcintă Cu Dovleac Cu Lichior De Portocale, și Mazăre de zăpadă cu lichior de portocale.
Instrucțiuni
Se toarnă zmeura într-un bol și se adaugă zahărul și lichiorul cu aromă de portocale. Se amestecă ușor. Zdrobiți ușor jumătate de zmeură cu o furculiță. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea aproximativ 1 oră până se înmoaie și suculent.
Pentru a servi, umpleți jumătatea inferioară a unui pahar cu zmeură și lingurați o păpușă de creme fraiche deasupra și așezați o prăjitură cu urechi de elefant cu scorțișoară deasupra cremelor fraiche.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Combinați 1/2 cană de zahăr și sare kosher și turnați-o pe o suprafață plană, cum ar fi o placă de lemn sau o placă de marmură. Desfaceți foaia de patiserie pe amestecul de zahăr.
Combinați 12 căni de zahăr și scorțișoară și întindeți-l uniform pe patiseria cu puf. Nu este vorba despre stropire, ci despre o acoperire uniformă a zahărului. Cu un sucitor, rotiți ușor aluatul până când este un pătrat de 13 inci și zahărul este presat în patiseria de puf deasupra și de jos. Îndoiți părțile laterale ale pătratului spre centru, astfel încât să meargă la jumătatea mijlocului. Îndoiți-le din nou, astfel încât cele două pliuri să se întâlnească exact la mijlocul aluatului. Apoi pliați o jumătate peste cealaltă jumătate ca și cum ați închide o carte. Veți avea 6 straturi. Feliați aluatul în felii de 38 de inci și așezați feliile, tăiate cu fața în sus, pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți prăjiturile timp de 6 minute sau până se caramelizează și se rumenesc pe fund, apoi întoarceți cu o spatulă și coaceți încă 3 până la 5 minute, până se caramelizează pe cealaltă parte.
Transferați într-un suport de copt pentru a se răci.