Zmeură cranachan fleac

Zmeură cranachan fleac
Reteta zmeura cranachan fleac ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 42 minute. Această rețetă face 10 porții cu 869 calorii, 10g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ovăz de terci, cremă dublă de oală, zmeură și zahăr glazură. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 547 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cranachan cu zmeură înghețată, Zmeură Și Miere Cranachan, și Cranachan, Vase Mici De Placere Zmeura.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți ovăzul crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți untul și mierea într-o cratiță mare, apoi amestecați celelalte ingrediente până când totul este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se întinde pe o foaie de copt, apoi se coace timp de 20 de minute până când sunt crocante. Se răcește, se sfărâmă în bucăți, apoi se lasă deoparte. Poate fi depozitat într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru crema de whisky, bateți ambele oale de cremă dublă cu mascarpone, zahăr glazură și whisky până când este netedă și deține vârfuri moi. Într-un castron separat, amestecați câteva linguri de zahăr glazură în zmeură după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
MascarponeMascarpone
WhiskyWhisky
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a asambla, lingurați câteva zmeură în fundul unui vas de sticlă, urmate de un strat de smântână și un strat de ovăz. Repetați de 2-3 ori, în funcție de dimensiunea bolului, economisind stratul final de ovăz pentru a se împrăștia înainte de a servi cu un praf de zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Fleac funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti, și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista