Ziua Recunostintei Role
Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, untul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ziua Recunostintei Role, Rulouri de cină de dovleac pentru Ziua Recunoștinței, și Miere De Grâu Role {Ziua Recunostintei Săptămâna} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați laptele, 3 linguri de unt și zahăr.
Se pune la foc mediu-mare și se gătește, amestecând, până se topește untul.
Se scoate de pe foc și se răcește la aproximativ 110 grade F. se împrăștie drojdia pe suprafața lichidului și se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute.
Între timp, în castron mare, amestecati impreuna faina si sarea si se pune deoparte.
Se toarnă amestecul de lapte și drojdie în vasul de făină și se amestecă până se formează un amestec moale, zdrențuit.
Transferați amestecul de făină pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați cu mâna până se formează un aluat moale, elastic, aproximativ 10 minute.
Transferați aluatul într-un castron ușor uleiat, acoperiți cu un prosop de bucătărie și puneți-l într-un loc cald, până când este umflat și dublat în dimensiune, aproximativ 2 ore.
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Transferați aluatul pe suprafața de lucru și, folosind mâinile, aplatizați ușor într-un disc. Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale. Folosind mâinile, rotunjiți fiecare bucată de aluat într-o bilă.
Unt un unt 9 de 13 de 2-inch vas de copt.
Așezați bilele de aluat, cusătura laterală în jos, în 3 rânduri de câte 4 fiecare. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și așezați-l într-un loc cald până când s-au ridicat aproape în vârful vasului de copt, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Topiți restul de 4 linguri de unt și periați liber rulourile cu el.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Scoateți rulourile din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Transferați rulourile într-un suport de răcire pentru a se răci complet înainte de servire.