Ziua Recunostintei Resturi Umplute Scoici
Resturile de Ziua Recunoștinței cojile umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de cremă de brânză, umplutură, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Ziua Recunostintei Resturi Umplute Scoici, Ziua Recunostintei Umplute Scoici.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 13 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Așezați curcanul și umplutura în robotul de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin și combinate.
Așezați curcanul măcinat și amestecul de umplutură în vasul unui mixer cu suport împreună cu crema de brânză, parmezan, maioneză și 2 căni de mozzarella.
Se amestecă cu atașamentul paletei pe mediu-scăzut până se omogenizează bine.
Întindeți 1/2 cană de sos pe fundul vasului pregătit. Umpleți cojile de paste gătite în prealabil cu amestecul de curcan și puneți-le în vas în rânduri strânse. Se acoperă cu sosul rămas și restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Coaceți, acoperit, timp de 45 de minute. Descoperiți și gătiți încă 10 minute până când blatul este rumenit și Bulbuc. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.