Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola de porumb de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 429 calorii. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ardei iute, lapte bătut, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Ziua Recunostintei, și Caserola De Ziua Recunostintei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina de porumb și bicarbonatul de sodiu într-un bol mic; deoparte. Bateți ouăle într-un bol de amestecare; amestecați porumbul întreg, porumbul în stil crem, laptele de unt, margarina topită, ardeii verzi și ceapa. Se amestecă amestecul de făină de porumb și 2 căni de brânză Cheddar până când rămân doar mici bucăți de făină de porumb; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De Kernel
Porumb Cremă
Brânză Cheddar
Ardei Iute Verde
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Margarină
Făină De Porumb
Ceapă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol De Amestecare
Bateti
3
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până se întărește și se rumenesc ușor, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și presărați cu brânza rămasă; lăsați să stea 15 minute înainte de servire.