Ziua Muncii Burger

Ziua Muncii Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1497 calorii, 62g de proteine, și 105g de grăsime per portie. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de carne de vită măcinată, fulgi de piper, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Ziua Muncii Faux Sangria, Bucurați-Vă De Weekendul Zilei Muncii, și Cole Slaw-Un Favorit Al Zilei Muncii.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc uniform, dar nu complet crocant, aproximativ 8 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați 1 lingură de slănină.
Amestecați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, fulgii de ardei roșu, ardeiul negru și picăturile de slănină reținute într-un bol până când sunt bine combinate; împărțiți amestecul de carne în 4 porții egale. Formați fiecare porție într-o bucată mare, făcându-le cât mai subțiri posibil.
Presărați brânză Colby-Jack mărunțită pe 2 din prăjituri, lăsând o margine de aproximativ 3/4 inch lățime neacoperită.
Puneți al doilea patty pe brânză și apăsați marginile patties împreună pentru a crea 2 burgeri umplute cu brânză.
Puneți prăjiturile umplute în congelator pentru a se răci ușor, aproximativ 10 minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Pulverizați grătarul grătarului cu spray de gătit și așezați burgerii pe grătar; întoarceți căldura la minim, puneți capacul peste grătar și gătiți până când părțile exterioare ale burgerilor sunt ușor carbonizate și brânza s-a topit, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Mențineți temperatura grătarului la aproximativ 300 de grade F (150 de grade C). Folosiți o sticlă de pulverizare cu apă pentru a controla flăcările; flăcările ar trebui să contacteze ușor fundul burgerilor pentru a crea un caracter ușor. După primul flip, așezați 3 felii de slănină parțial gătite pe fiecare burger.
Cu aproximativ 2 minute înainte de terminarea burgerilor, așezați o felie de brânză Colby-Jack pe fiecare burger; acoperiți cu felii de roșii și avocado și transferați burgerii pe farfurie pentru a se odihni timp de 1 sau 2 minute.
Serviți burgeri pe chifle de hamburger.