Ziti La Cuptor
Ziti coapte necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 785 calorii, 60g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de oregano, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie mare, topiți jumătate din unt la foc mediu.
Adăugați curcanul și gătiți până se rumenesc.
Adăugați sos de roșii, oregano, pătrunjel, sare, piper și ceapă și fierbeți până când ceapa este fragedă.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita, sarata, pana la putin mai putin decat al dente.
Tăiați 1 din blocurile de brânză în cuburi și tăiați celălalt în felii subțiri. Topiți untul rămas și turnați în fundul unui vas de copt adânc de 9 x 13 inci.
Se toarnă 1 1/2 oale pline cu sos în vas sau suficient pentru a acoperi complet fundul.
Adăugați un strat de paste și apoi un strat de brânză cubată. Repetați stratificarea până când sunt utilizate toate ingredientele.
Umpleți 1 din borcanele de sos goale 1/8 pline cu apă și agitați.
Se toarnă peste paste. Se acoperă cu feliile subțiri de brânză și se presară cu oregano și pătrunjel suplimentar, dacă se dorește. Acoperiți caserola cu folie și puneți-o în cuptor. Verificați la fiecare 15 minute până când brânza este topită și cu bule.
Îndepărtați folia pentru ultimele 5 minute de gătit pentru a rumeni brânza.