Ziti La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ziti coapte. Această rețetă servește 10. O porție conține 489 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, brânză mozzarella, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor.
Instrucțiuni
Sotati ceapa tocata in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți amestecul de vită și reveniți la tigaie. Se amestecă sosul de paste și 1/2 linguriță de sare. Pune deoparte.
Gătiti pastele într-un cuptor olandez mare conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat laptele; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bubuit. Se amestecă parmezanul, rămânând 1/4 linguriță de sare și piper.
Se toarnă sosul peste paste în cuptorul olandez, amestecând până când pastele sunt acoperite uniform.
Transferați amestecul de paste într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă uniform cu amestec de vită; se presară uniform cu brânză mozzarella.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.