Ziti cu carne de porc și Escarole în sos cremos de cimbru
Ziti cu carne de porc și Escarole în sos cremos de cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 559 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de gătit, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Taco Ziti la cuptor cu sos cremos de Avocado, Cotlet De Porc Cremos Cu Cimbru De Lămâie, și Cotlet de porc cu sos de tigaie de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în felii de 1/2 inch și aplatizați-le cu călcâiul mâinii.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat. Gatiti carnea de porc, in doua loturi daca este necesar, pana abia gata, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsați-o să stea 5 minute, apoi tăiați-o în fâșii subțiri.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați escarola, șalota, 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper și gătiți, amestecând până când escarola se ofilește, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul și cimbru și fierbeți până când bulionul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Bateți muștarul, smântâna și restul de 1/4 linguriță de sare; aduceți doar la foc mic.
Adăugați carnea de porc și orice sucuri acumulate în sos și scoateți-le de pe foc.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți ziti până când ați terminat, aproximativ 13 minute.
Se scurge și se aruncă cu sosul.
Recomandarea vinului: un riesling uscat din regiunea Alsacia din Franța este un partener perfect pentru carnea de porc și se ridică bine la muștar aici.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.