Zinfandel-Smochine Braconate
Smochinele braconate cu Zinfandel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 28 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați caise, vin zinfandel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Panna Cotta Din Zară Cu Smochine Braconate Cu Zinfandel, Smochine braconate Zinfandel cu Ricottan și ciocolată neagră, și Pară Roșie Braconată Zinfandel.
Instrucțiuni
Combinați smochinele, vinul, caisele și restul de 4 ingrediente într-o cratiță mică.
Aduceți amestecul de smochine la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute sau până când amestecul este ușor îngroșat.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de smochine; aruncați fasolea de vanilie. Se răcește 1 oră.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit.
*1 cană cocktail de suc de afine-struguri și 2 lingurițe. oțetul de cidru de mere poate fi înlocuit.
**1/2 linguriță. extractul de vanilie poate fi înlocuit. (Se amestecă extractul în smochine după îndepărtarea cratiței de pe foc.)
Notă: a se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni. Dacă este răcit, lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.