Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac
Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu cartofi piure de rozmarin-păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,38 USD pe porție. O porție conține 988 calorii, 31g de proteine, și 74G de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de păstârnac cuburi, unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte De Vită Fierte Zinfandel, Zinfandel-coaste scurte de vită fierte, și Zinfandel-Coaste Scurte De Vită Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. topiți 1 lingură de unt într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați coastecu sare grunjoasă și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3
Se adauga in potin un singur strat si saut pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute.
4
Transferați coasteleîn castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați 1 lingură de unt topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Se adauga ceapa; saut pana se rumeneste, aproximativ6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați păstârnac;saut până la începutul culorii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
8
Se amestecăusturoi, apoi rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
9
Adăugați vin și bulion;aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
10
Întoarceți coaste și orice sucuri acumulatela oală, aranjând într-un singur strat. Aduceți tosimmer; acoperiți și puneți-l în cuptor. Braise până laciburile sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Folosind clești, transferați coastele în vasul curat.Lingură grăsime din sucuri de tigaie. Se fierbe sucurile până ladoar începe să se îngroașe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
Tigaie
12
Se amestecă 1 lingură de unt și făină în miccastron pentru a netezi pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
13
Bateți în sucuri în oală; fierbeți până se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentează grascu sare grunjoasă și piper. Întoarceți coaste topot; lingura sos peste. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până larece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Gatiti cartofii si pastarnacul in oala mare cu apa clocotita cu sare pana candtendent, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, aduceți lapte, unt, șirosemar pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgeți amestecul de cartofi și reveniți la oală.Se amestecă scurt la foc mediu pentru a se evaporaexcesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați amestecul de lapte și mashwell. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte
5
Transferați coastele scurte și sosul în marecastron de servire puțin adânc.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.