Zin de ceapă caramelizată-burgeri cu Cheddar crocant Frico
Caramelizat ceapa Zin-burgeri cu crocante Cheddar Frico ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 999 calorii, 52G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne de vită măcinată, zinfandel, salată de amestec de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de Bacon-Cheddar cu ceapă caramelizată, Burgeri Cu Ceapă Caramelizată, și Ceapă caramelizată și Prosciutto crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mare. Când este fierbinte adăugați uleiul de măsline, ceapa și condimentați cu puțină sare și piper negru. Reduceți căldura la mediu-mare și continuați să gătiți timp de 10 minute până se caramelizează, amestecând des.
Presărați cimbru și continuați să gătiți timp de un minut.
Adăugați Zinfandel și gătiți până când vinul este redus cu 2/3. Scoateți focul și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Pentru Cheddar fricos: într-o tigaie antiaderentă de 8 inci încălzită la foc mediu-mare adăugați 1/4 cană brânză mărunțită. Gatiti pana cand branza este maro deschis pe fund. Întoarceți-vă cu o spatulă de plastic și continuați să gătiți încă 10 până la 15 secunde.
Se scoate pe o farfurie pentru a se răci. Ștergeți tigaia și începeți din nou până când 6 fricos sunt complete.
Formați 6 (1/2 lire) carne de vită și condimentați foarte bine cu sare de mare și piper negru pe fiecare parte.
Așezați pe un grătar fierbinte și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți la coacerea dorită.
Cu câteva minute înainte ca burgerii să se termine la jumătate rulourile și să se rumenească ușor pe grătar, cu partea deschisă în jos.
Așezați burgeri pe jumătățile inferioare ale rulourilor, adăugând o porție generoasă de ceapă. Condimentează feliile de roșii cu sare și piper. Topiți burgerii cu frico, felie de roșii și verdeață.
Suflecați-vă mânecile și scufundați-vă.