Zesty Jack și pui pe Ciabatta

Zesty Jack și pui pe Ciabatta
Rețeta Zesty Jack și pui pe Ciabatta ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 9 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânza Monterey jack, puiul rotisor, jeleul de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui pe Ciabatta pentru doi, Pui la cuptor cu pansament Ciabatta, și Pui Caesar Ciabatta Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu jeleu de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Strat 4 jumătăți de rolă fiecare cu 1 felie de brânză, pui și o a doua felie de brânză. Sus cu 4 jumătăți de rulou rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Răspândiți în afara sandvișurilor cu unt moale. Gătiti sandvișurile într-o tigaie antiaderentă la foc mediu, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește și pâinea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista