Zesty Gazpacho
Nevoie de un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Zesty Gazpacho ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de piper, oțet de vin roșu, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Vara. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încearcă Salată De Gazpacho Zesty, Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile, rezervând sucul. Într-un blender, acoperiți și prelucrați roșiile, castravetele, ardeiul verde și ceapa în loturi până se toacă.
Transferați într-un castron mare.
Așezați oțetul, cuburile de pâine și sucul de roșii rezervat în blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de legume. Se amestecă uleiul, sarea, pudra de usturoi, piperul și sosul de piper. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1-2 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Manzanilla Sherry, Albarino, Verdejo
Manzanilla Sherry, Albarino și Verdejo sunt alegeri excelente pentru Gazpacho. Deși se spune că gazpacho este o pereche dificilă, toate aceste vinuri spaniole pot funcționa. Ai putea încerca Atlantis Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mărul verde și fructele tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește corpului său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin delicios de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se efectuează în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează un raft pentru separarea drojdiei; ulterior, acesta suferă o stabilizare la rece, este filtrat și apoi în cele din urmă îmbuteliat.