Zeppoli
Zeppoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 106 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, zahărul cofetarilor, apa caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o cratiță la 375 grade F (119 grade C). Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă. Puneți deoparte timp de 10 minute.
Sir restul de 1/2 cană de apă în castron.
Adăugați făina, bătând puternic până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață netedă și frământați cu mâinile unse până se omogenizează.
Așezați aluatul într-un bol uns și întoarceți-l pentru a acoperi suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă.
Lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 până la 1/1/2 ore.
Prăjiți dimensiunile mingii de golf de aluat în loturi până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu zahărul cofetarilor și se mănâncă încă fierbinte.