Zeppole
Zeppole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Zeppole, Zeppole, și Zeppole cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc moderat, combinați 2 căni de apă cu untul, 2 linguri de zahăr și sarea. Gatiti pana se topesc untul si zaharul, aproximativ 2 minute. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 de secunde, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă făina, apoi se pune la foc mic și, folosind o lingură de lemn, se bate constant până când aluatul este rigid, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 4 minute.
Transferați aluatul într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete și lăsați aluatul să stea timp de 2 minute. Porniți mixerul la foc mic și adăugați ouăle, pe rând, până când aluatul este gros și asemănător cu Ribbon (aluatul trebuie să fie temperatura apei călduțe). Acoperiți cu folie de plastic și lăsați aluatul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți împreună restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara și dați deoparte.
Tapetați o foaie de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Folosind o friteuză cu grăsime adâncă (sau o oală mare grea și un termometru cu grăsime adâncă), încălziți uleiul până ajunge la 350 km F. lucrând în 3 loturi, scoateți cu grijă 12 linguri individuale de aluat în uleiul fierbinte. Prăjiți zeppolele până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe lot.
Se transferă așa cum se face pe foaia de copt pregătită și se întoarce uleiul la 350 m.f între loturi.
Se presară cu amestec de scorțișoară-zahăr și se servește imediat.