Zece supă de fasole II

Zece supa de fasole II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Un amestec de pudră de ceapă, fasole, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac).
Instrucțiuni
Înmuiați amestecul de fasole în apă peste noapte.
Așezați fasolea înmuiată scursă, sosul de roșii, roșiile și ardeii iute, țelina, morcovii și cârnații în aragazul lent.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele și condimentați supa după gust cu sare, piper, condimente de pui, pudră de ceapă și usturoi. Se fierbe la foc mic timp de 8 până la 10 ore până când fasolea este fragedă.