Zece supă de fasole II

Zece supă de fasole II
Zece supa de fasole II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Un amestec de pudră de ceapă, fasole, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac).

Instrucțiuni

1
Înmuiați amestecul de fasole în apă peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Așezați fasolea înmuiată scursă, sosul de roșii, roșiile și ardeii iute, țelina, morcovii și cârnații în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele și condimentați supa după gust cu sare, piper, condimente de pui, pudră de ceapă și usturoi. Se fierbe la foc mic timp de 8 până la 10 ore până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PuiCondimente De Pui
UmărUmăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista