Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Jan ' s Rag nr. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 507 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mușchi măcinat, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ragu Serios, Ragu, și Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați carne de porc. Gatiti 3 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați carne de vită; gătiți 3 minute sau până când carnea de vită își pierde culoarea roz, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați vin; gatiti 7 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin roșii); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Descoperiți și gătiți 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ