Zară Zdrobit Cartofi
Cartofii zdrobiți cu zară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 135 calorii. Un amestec de unt, zară, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Lapte Bătut-Cartofi Zdrobiți Cu Slănină, Cartofi Zdrobiți Cu Zară Cu Ierburi, și Zară - Brânză Albastră Cartofi Zdrobiți.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți apa din oală și zdrobiți cartofii cu un tocător de cartofi sau un tocător de cartofi.
Încălziți zeama și untul împreună într-o cratiță la foc mediu-mic până când untul este topit și amestecul este neted, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de zară și arpagicul în cartofi până se omogenizează; condimentează cu sare.