Zară Pecan Pui
Nevoie de o felul principal דל פחמימות,? Puiul cu nuci Pecan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1047 calorii, 59G de proteine, și 83g de grăsime. Dacă aveți lapte de unt, sare și piper kosher, pesmet panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 442 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Zară Pecan Pui, Zară Pecan Pui, și Zară Pecan Pui.
Instrucțiuni
Așezați fiecare piept de pui între 2 bucăți de folie de plastic și aplatizați ușor cu un ciocan de carne sau un obiect plat greu până la o grosime uniformă de 1/3 inch.
Într-un castron puțin adânc adăugați puiul și Zara. Acoperiți și marinați timp de 1 oră la frigider.
Într-un robot de bucătărie, pulsați pecanele până la măcinat fin.
Transferați nucile pecan într-un vas mare cu margini și adăugați firimiturile de pâine panko.
Se amestecă pentru a se combina bine.
Scoateți pieptul de pui marinat din zară și scuturați excesul. Înmuiați puiul în amestec de pâine, acoperind uniform ambele părți.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați sânii pane și prăjiți puțin aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte până la culoarea aurie.
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se condimentează imediat cu sare și piper și se așează pe un platou de servire cu feluri de mâncare individuale.
Serviți-l cu o salată delicioasă pentru o masă super gustoasă. Bucurați-vă!