Zară Parmezan Cartofi
Zară parmezan cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 360 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, zară, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Zară-Parmezan Piure De Cartofi, Parmezan Cimbru Zară Biscuiți, și Biscuiți Cu Lapte De Arpagic Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți ușor vasul de copt de 9x13 inch. Aranjați cartofii peste fundul vasului și dați deoparte.
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este transparentă, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3 linguri de unt până se topește.
Presărați făina, sarea și piperul peste amestecul de ceapă. Gatiti si amestecati pana cand bulele de amestec si se ingroasa, aproximativ 2 minute. Continuați să amestecați amestecul de făină în timp ce turnați treptat laptele și laptele de unt și readuceți amestecul la fierbere. Se amestecă 3/4 cană parmezan; gătiți timp de 2 minute până se topește, iar amestecul este neted.
Se toarnă amestecul peste cartofi în vasul de copt, amestecând pentru a acoperi uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1/2 oră și amestecați.
Coaceți 1/2 oră mai mult, amestecați din nou amestecul de cartofi și presărați cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Coaceți încă 20 de minute.