Zampone Fritto con Zabaglione: cârnați prăjiți cu sos de cremă

Zampone Fritto con Zabaglione: cârnați prăjiți cu sos de cremă
Zampone Fritto con Zabaglione: cârnați prăjiți cu sos de cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet balsamic, gălbenușuri de ou, parmigiano reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Zampone e Fagioli: cârnați și fasole, Zabaglione Cremă Italiană, și Pollo fritto per Chanuk (Hannukah pui prăjit) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți zampone din ambalaj și puneți-l în apă rece. Se aduce la fierbere scăzută și se fierbe la foc mic până se fierbe complet, în funcție de instrucțiunile pachetului, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scoateți și lăsați să se răcească.
3
Între timp, bateți gălbenușurile de ou, vinul și oțetul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Așezați vasul peste apa fierbinte și continuați să bateți până se îngroașă și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ia de pe foc și se continuă șoptirea până se răcește. Feliați zamponul în bucăți groase de 3/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 până la 14 inci până la fumat. Dragați felia de zampone în Parmigiano, așezați ușor în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor și se rumenesc, întoarceți și repetați pe a doua parte. Când ați terminat, scurgeți fiecare bucată pe un prosop de hârtie și o farfurie cu 2 linguri de zabaglione și o picătură de oțet balsamic real.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista