Zahăr De Scorțișoară Gingered

Zahăr De Scorțișoară Gingered
Zahărul cu scorțișoară dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 234 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun ferm, ghimbir cristalizat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salsa de fructe Gingered cu chipsuri de scorțișoară crocante, Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt.

Instrucțiuni

1
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați toate ingredientele. Procesați 1 minut sau până când amestecul este o pulbere fină. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și întunecat; agitați bine înainte de fiecare utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Presărați pâine prăjită cu scorțișoară sau pâine prăjită franceză sau peste cereale fierbinți, banane, grapefruit fript, mere coapte sau pere; se amestecă în iaurt cu conținut scăzut de grăsimi sau fără grăsimi sau umplutură de rulouri dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Fără GrăsimiIaurt Fără Grăsimi
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Cereale CaldeCereale Calde
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista