Zahăr brun souffl cu CR Ukulmme Anglaise

Zahăr brun souffl cu CR anglaise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu zahăr brun cu CR cca anglaise, Souffl de ciocolată cu CR Ukulymme Anglaise, și Sufleuri de ciocolată neagră cu Cardamom Cr Aproxume Anglaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de lapte într-o cratiță medie la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în lapte. Gatiti 6 minute (nu fierbeti); aruncați fasolea.
Combinați 2 linguri de zahăr granulat și ou într-un castron. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în castron, amestecând constant cu un tel. Puneți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mediu timp de 4 minute sau pana cand amestecul acopera spatele unei linguri, amestecand continuu. Se toarnă imediat într-un castron. Acoperiți și răciți.
Așezați o foaie de copt în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți ușor 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Presărați uniform cu 2 1/2 linguri de zahăr granulat, înclinând și întorcând vasele pentru a acoperi părțile laterale.
Combinați zahărul brun, făina și sarea.
Puneți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana cand untul se rumeneste usor. Se amestecă amestecul de făină și 1 1/4 căni de lapte; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu si scoateti de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă extractul de vanilie și gălbenușul de ou.
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii. Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de lapte; pliați ușor în albușurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe tejghea.
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită și întoarceți foaia de copt la cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350; coaceți sufletele la 350 timp de 30 de minute sau până când sunt pufoase și aurii.