Zahăr Brun Granola Biscotti
Zahăr brun Granola Biscotti ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Zahăr Brun-Scorțișoară Biscotti, Zahăr Brun Scorțișoară Biscotti, și Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, coaja de lămâie, semințele de anason, praful de copt și un vârf de sare și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați untul și pulsul doar până când sunt încorporate.
Adăugați ouăle și vanilia și procesați doar până când sunt combinate. Răzuiește aluatul într-un bol și amestecă granola. Acoperiți și refrigerați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți ușor o foaie de copt. Pătrundeți aluatul răcit și formați-l în patru bușteni de 6 pe 1 inch; aplatizați fiecare buștean într-o formă dreptunghiulară.
Transferați buștenii pe foaia de copt pregătită și coaceți aproximativ 20 de minute, sau până se rumenesc și aproape ferm.
Lăsați buștenii să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute.
Transferați buștenii pe o suprafață de lucru cu o spatulă metalică. Folosind un cuțit zimțat și o acțiune ușoară de tăiere, tăiați buștenii în cruce cu grosimea de 1/2 inch. Aranjați biscotti pe părțile laterale pe foaia de copt și coaceți aproximativ 12 minute, sau până când sunt foarte ferme și încep să se rumenească.
Transferați biscotti într-un suport pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș.
Faceți înainte: biscotti pot fi păstrați la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau congelați până la 2 săptămâni.