Reteta de zahar brun caramel Creme Brulee Cupcakes este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 563 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți ulei vegetal, lapte evaporat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dovleac și zahăr brun Cr Unktifme br Unktifl Unktif, Zahar Brun Dovleac Cr Oktime Br Oktime Reteta Oktime, și Vase de zahăr brun Caramel sărat de Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: blowtorch mici
Echipamente pe care le vei folosi
Blow Torch
2
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de cupcake de dimensiuni obișnuite cu 20 de garnituri de hârtie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În vasul unui mixer electric, măsurați făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați pentru a combina. Apoi măsurați smântâna, ouăle, uleiul vegetal, budinca de vanilie, laptele de unt și extractul de vanilie în vasul de amestecare și amestecați la viteză mică timp de 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului folosind o spatulă de cauciuc. Întoarceți mixerul la viteză medie și amestecați până când este doar combinat. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a agita aluatul. Asigurați-vă că toată făina și ingredientele uscate sunt complet combinate în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Umpleți 20 de garnituri de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până când partea de sus revine la atingere, aproximativ 20 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru umplutura creme brulee: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți împreună zahărul, pasta de fasole de vanilie și gălbenușurile de ou într-un bol de amestecare. Se amestecă încet în crema grea până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Vanilie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă amestecul într-o farfurie de 9 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Așezați vasul cu caserole pe o foaie de fursecuri de 18 pe 13 inci și turnați 2 căni de apă în partea inferioară a foii de fursecuri pentru a le folosi ca baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați
9
Coaceți până când este setat (când nu jiggle când este agitat) timp de 30 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și răciți complet. Odată răcit complet, scoateți toată crema brulee coaptă și puneți-o într-o pungă de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Tăiați 1/2 inch de pe partea superioară a pungii de patiserie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Pentru glazura de caramel: bateți untul și crema de brânză în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de paletă până când este moale și pufos. Opriți mixerul și adăugați aproximativ jumătate din zahărul pudră. Rotiți mixerul la scăzut timp de 30 de secunde, apoi la mediu până când este combinat. Opriți mixerul și adăugați restul de zahăr pudră împreună cu dulce de leche, lapte evaporat și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Dulce De Leche
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se amestecă glazura la scăzut până când zahărul pudră începe să se încorporeze. Apoi rotiți mixerul la mediu-înalt și amestecați până când este foarte ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Puneți glazura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Pentru asamblare: folosind un vârf rotund mare de conducte, tăiați o gaură în centrul fiecărui cupcake copt. Umpleți fiecare cupcake generos cu umplutura creme brulee. Apoi înghețați partea superioară a fiecărui cupcake cu glazura de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Tăiate în Felii
16
Presărați fiecare cupcake înghețat cu 1 linguriță de zahăr granulat. Cu o torță, ardeți zahărul deasupra fiecărui cupcake până se rumenesc.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Château Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Ch centicteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.