Zahăr Brun Caramel Creme Brulee Cupcakes
Reteta de zahar brun caramel Creme Brulee Cupcakes este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 563 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți ulei vegetal, lapte evaporat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dovleac și zahăr brun Cr Unktifme br Unktifl Unktif, Zahar Brun Dovleac Cr Oktime Br Oktime Reteta Oktime, și Vase de zahăr brun Caramel sărat de Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: blowtorch mici
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de cupcake de dimensiuni obișnuite cu 20 de garnituri de hârtie și dați deoparte.
În vasul unui mixer electric, măsurați făina, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați pentru a combina. Apoi măsurați smântâna, ouăle, uleiul vegetal, budinca de vanilie, laptele de unt și extractul de vanilie în vasul de amestecare și amestecați la viteză mică timp de 30 de secunde. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului folosind o spatulă de cauciuc. Întoarceți mixerul la viteză medie și amestecați până când este doar combinat. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a agita aluatul. Asigurați-vă că toată făina și ingredientele uscate sunt complet combinate în aluat.
Umpleți 20 de garnituri de cupcake cu două treimi pline cu aluat și coaceți până când partea de sus revine la atingere, aproximativ 20 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru umplutura creme brulee: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Bateți împreună zahărul, pasta de fasole de vanilie și gălbenușurile de ou într-un bol de amestecare. Se amestecă încet în crema grea până se combină complet.
Se toarnă amestecul într-o farfurie de 9 pe 9 inci.
Așezați vasul cu caserole pe o foaie de fursecuri de 18 pe 13 inci și turnați 2 căni de apă în partea inferioară a foii de fursecuri pentru a le folosi ca baie de apă.
Coaceți până când este setat (când nu jiggle când este agitat) timp de 30 până la 45 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet. Odată răcit complet, scoateți toată crema brulee coaptă și puneți-o într-o pungă de patiserie.
Tăiați 1/2 inch de pe partea superioară a pungii de patiserie. Pune deoparte.
Pentru glazura de caramel: bateți untul și crema de brânză în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de paletă până când este moale și pufos. Opriți mixerul și adăugați aproximativ jumătate din zahărul pudră. Rotiți mixerul la scăzut timp de 30 de secunde, apoi la mediu până când este combinat. Opriți mixerul și adăugați restul de zahăr pudră împreună cu dulce de leche, lapte evaporat și extract de vanilie.
Se amestecă glazura la scăzut până când zahărul pudră începe să se încorporeze. Apoi rotiți mixerul la mediu-înalt și amestecați până când este foarte ușor și pufos.
Puneți glazura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare.
Pentru asamblare: folosind un vârf rotund mare de conducte, tăiați o gaură în centrul fiecărui cupcake copt. Umpleți fiecare cupcake generos cu umplutura creme brulee. Apoi înghețați partea superioară a fiecărui cupcake cu glazura de caramel.
Presărați fiecare cupcake înghețat cu 1 linguriță de zahăr granulat. Cu o torță, ardeți zahărul deasupra fiecărui cupcake până se rumenesc.
Garnisiți cu o zmeură proaspătă și serviți.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Château Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur]()
Château Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Ch centicteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.