Zahăr Brun-Bourbon-Șuncă Glazurată
Șunca glazurată cu zahăr brun-Bourbon este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 901 calorii, 60g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Un amestec de bourbon, băutură cola, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Capon glazurat cu zahăr brun cu sos Bourbon, Bourbon-glazurate de zahăr brun pecan Poundcake, și Sundae De Zahăr Brun Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la 3/4 inch distanță într-un model de diamant.
Introduceți cuișoare în centre de diamante.
Așezați șunca într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci. Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 3 ingrediente; amestec lingura peste sunca.
Coaceți la 350 pe cel mai mic suport pentru cuptor 2 ore și 30 de minute, ungând încet cu sucuri de tigaie la fiecare 15 până la 20 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați-o să stea cu 20 de minute înainte de feliere, ungând ocazional cu sucuri de tigaie.