Rețeta Yakitori este gata în aproximativ 1 oră și 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 1. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți dezosat, ghimbir, mirin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați mirin, sake, zahăr, ghimbir, usturoi și sos de soia. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când zahărul s-a dizolvat și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos
Zahăr
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
3
Puneți puiul într-un castron mare, turnați marinada peste el și întoarceți-l la strat. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Infilați puiul pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Fulgi De Legume
5
Transferați marinada într-o cratiță mică și fierbeți la foc mare până când are consistența sosului de grătar, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Frigarui la gratar (acoperiti daca folositi gaz), ungeti cu marinata ingrosata si intoarceti frecvent pentru a preveni arderea, pana cand puiul este caramelizat si nu mai este roz in centru (taiat la test), aproximativ 6 minute.