Wontons pentru supa de tăiței Wonton
Wontons pentru supa de tăiței Wonton este un lactate gratuit rețetă cu 150 de porții. Această supă are 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sare, ou, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Supă De Tăiței Wonton, Supă Vegetariană De Tăiței Wonton, și Rețetă De Supă De Tăiței Wonton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tulpina ciuperci înmuiere lichid complet. Se usucă cu un prosop de hârtie și se toacă.
Puneți carnea de porc, creveții, ciupercile, ceapa verde, oul, sosul de soia, sarea și dashi (dacă se utilizează) împreună într-un castron mare.
Se amestecă bine până când toate ingredientele sunt complet încorporate.
Au un castron de luke-apă caldă disponibile pentru scufundare. Dacă sunteți dreptaci, așezați învelișul wonton într-o poziție triunghiulară pe palma stângă.
Așezați o cantitate mică de umplutură (aproximativ o linguriță cu vârf sau mai mult) lângă colțul inferior al învelișului wonton. Îndoiți acel colț peste umplutură spre colțul opus aproximativ la jumătatea drumului, asigurându-vă că umplutura este închisă în siguranță.
Dip degetul într-un castron de apă și dab colțul din stânga al învelișului cu apă. Îndoiți colțurile din stânga și din dreapta spre dvs. (departe de colțul de sus), rezultând forma pălăriei unei asistente.
Așezați wontons pe foi de fursecuri în timp ce lucrați, păstrându-le acoperite cu un prosop umed pentru a preveni uscarea. Wontons pot fi depozitate cu grijă în pungi de congelator din plastic și congelate pentru utilizare ulterioară.