Wontons de piersici, Mascarpone și Pecan
Rețeta Peach, Mascarpone și Pecan Wontons ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 1 oră și 5 minute. Acest hor d ' oeuvre are 105 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25 și costă 34 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piersici, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta de Mascarpone cu piersici și alune, Tartă de piersici cu busuioc și Mascarpone, și Cheesecake cu piersici și Mascarpone cu sirop Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți piersicile și tăiați-le în zaruri mici pentru a da 2 căni. Nota bucătarului: dacă piersicile sunt coapte, veți avea nevoie doar de 2, dar dacă sunt încă puțin ferme, este posibil să aveți nevoie de 3 pentru a da cele 2 căni necesare.
Într-o cratiță mică, gătiți piersicile și zahărul la foc mediu până la moale, 5 până la 7 minute.
Într-un castron mediu, combinați brânza mascarpone și pecanele tocate.
Adăugați piersicile fierte în amestecul de mascarpone și amestecați pentru a combina.
Într-o tigaie de dimensiuni medii, cu fund greu sau friteuză, încălziți uleiul la 375 grade F.
Într-un castron, bateți oul pentru spălarea ouălor. Păstrați ambalajele wonton sub un prosop umed pentru a preveni uscarea acestora. Lucrând 1 la 1, Așezați un înveliș wonton pe placa de tăiere.
Așezați o lingură cu vârf (folosind 2 linguri pentru a răzui amestecul) amestec de piersici-mascarpone în centrul învelișului wonton, asigurându-vă că aveți nuci pecan în amestec.
Periați spălarea ouălor de-a lungul celor 2 laturi superioare ale wontonului, apoi pliați într-un triunghi, stoarcând cât mai mult aer posibil. Prea mult aer în umplutură va face ca wontonul să izbucnească în timpul prăjirii. Apăsați pentru a sigila marginile. Aliniați wontonii terminați pe o farfurie și acoperiți cu un alt prosop umed până când sunteți gata să prăjiți.
Lucrând în loturi de 3, prăjiți ușor wontonii până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți wontons pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Transferați pe o farfurie de servire și praf cu zahărul cofetarilor.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.