Wontons De Crab Prăjit

Wontons De Crab Prăjit
Reteta Wontons Crab prăjit este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin de orez, ulei de susan, ambalaje Wonton pătrate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Crab Rangoon (Crab & crema de branza umplut Wontons), Crab Wontons, și Crab Wontons.

Instrucțiuni

1
Combinați într-un robot de bucătărie ghimbirul, șobolanii, morcovul, ceapa verde, cilantro, uleiul de arahide și sucul de lămâie. Puls până bine. Puneți amestecul de legume într-un bol de amestecare, adăugați maioneza și carnea de crab și condimentați cu sare și piper. Aveți grijă să nu zdrobiți carnea de crab, doriți acea textură atunci când mușcați în wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CrabmeatCrabmeat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați un înveliș wonton pe o suprafață plană și periați cu albusul de ou bătut. Aruncați 1 lingură de umplutură de crab pe centrul ambalajului. Îndoiți wontonul în jumătate, colț în colț, pentru a forma un triunghi. Apăsați în jurul umpluturii pentru a elimina bulele de aer, apoi apăsați cusătura împreună pentru a sigila, astfel încât umplutura să nu se scurgă. Puteți să le lăsați această formă sau să continuați prin perierea celor 2 puncte laterale cu albus de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
CrabiCrabi
3
Așezați degetul arătător în centru, astfel încât să aveți ceva de apăsat, apoi pliați cele 2 părți în centru, ușor suprapuse și apăsați aluatul pe deget cu degetul mare pentru a forma un sigiliu strâns. Praf ușor wontons umplut cu amidon de porumb pentru a le împiedica să se lipească și așezați-le pe o foaie de fursecuri. (Când acestea sunt pliate, arată ca pălăriile Papei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei într-o cratiță grea adâncă la 370 de grade F pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați câteva wontons în ulei și gătiți, întorcându-le de 3 sau 4 ori pentru a le rumeni frumos peste tot. Ridicați-le cu grijă din tigaie cu o lingură pliată și pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Continuați să gătiți toate wontons.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Amestecați împreună sosul de scufundare și serviți cu wontons.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista