Won Ton Chipsuri

Won Ton Chipsuri
Rețeta a câștigat chipsuri Ton ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare, ulei de susan, ambalaje de ton câștigat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri De Piersici, Chipsuri De Afine, și Chipsuri De Susan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați ambalajele Won ton pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Ungeți ușor cu ulei de susan și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
(tub Mare)(tub Mare)
4
Coaceți la 375 timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Fram Chenin Blanc cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista