Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Wild Rice Zoop. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de slănină, jumătate și jumătate smântână, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, și Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați orezul sălbatic și 3 căni de bulion sau apă în vasul cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Coaceți, acoperit, timp de 1,5-2 ore. Ar trebui să facă 3 cesti de orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Prăjiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Scurgeți cea mai mare parte a grăsimii și sotati ceapa în grăsimea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați jumătate și jumătate, ciuperci, supă de cartofi, orez sălbatic gătit, brânză și 2 căni de apă.