Wiener Wraps

Wiener Wraps
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wiener Wraps. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Sos Wiener, Wiener Schnitzel, și Wiener Schnitzel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați făină integrală de grâu, zahăr brun, sare și vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
SareSare
3
Adăugați suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați timp de 6-8 minute sau până când este netedă și elastică. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
4
Rulați într-un 20-in. x 14-în. dreptunghi; tăiat în opt 7-in. x 5-în. bucăți. Pe fiecare bucată de aluat, așezați o felie de brânză, 1 linguriță de ketchup și un hot dog. Îndoiți marginile aluatului și apăsați bine pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
BrânzăBrânză
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se coace la 350 la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Riesling, Gewurztraminer și vinul rossimbrox sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista