Wiener Schnitzel
Wiener Schnitzel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Un amestec de sare kosher, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Wiener Schnitzel, Wiener Schnitzel, și Wiener Schnitzel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o foaie mare de copt cu un dublustrat de prosoape de hârtie.
Bateți făina și1 linguriță sare într-un castron larg puțin adânc. Se amestecă ușor ouăle și smântâna într-un alt castron larg, puțin adânc, până când gălbenușurile și albușurile sunt doar strecurate.
Se amestecă pesmetul și 2 lingurițesare într-un al treilea castron larg. Poundveal felii între foi de folie de plastic la 1/8"-1/16" Grosime, având grijă să nu toear. Condimentează ușor cu sare și piper.
Propuneți un termometru prăjit într-o tigaie adâncă mare; se toarnă ulei, astfel încât becul să fie supus.
Se încălzește uleiul la foc mediu până la350 buc.
Adăugați unt în tigaie și reglați căldareapentru a menține 350 F.
Dragă 2 felii de vițel în amestec de făină;scuturați excesul. Dip în ou. Întoarceți-vă la strat; scuturați excesul. Dragă în pesmet, apăsând pentru a adera; scuturați excesul.
Transferați feliile în tigaie. Folosind o lingură mare, ungeți cu grijă partea superioară a vealului cu uleiul fierbinte. Gatiti pana cand se fac pufuriși începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Turnși gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 1 minutmai mult.
Transferați pe prosoape de hârtiefoaie. Repetați cu feliile de vițel rămase.
Împărțiți vițelul între farfurii.
Se ornează cupene de lămâie și pătrunjel sau salată verde.