Wiener Schnitzel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Un amestec de sare kosher, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Wiener Schnitzel, Wiener Schnitzel, și Wiener Schnitzel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați o foaie mare de copt cu un dublustrat de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
2
Bateți făina și1 linguriță sare într-un castron larg puțin adânc. Se amestecă ușor ouăle și smântâna într-un alt castron larg, puțin adânc, până când gălbenușurile și albușurile sunt doar strecurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă pesmetul și 2 lingurițesare într-un al treilea castron larg. Poundveal felii între foi de folie de plastic la 1/8"-1/16" Grosime, având grijă să nu toear. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Propuneți un termometru prăjit într-o tigaie adâncă mare; se toarnă ulei, astfel încât becul să fie supus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
5
Se încălzește uleiul la foc mediu până la350 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Adăugați unt în tigaie și reglați căldareapentru a menține 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Dragă 2 felii de vițel în amestec de făină;scuturați excesul. Dip în ou. Întoarceți-vă la strat; scuturați excesul. Dragă în pesmet, apăsând pentru a adera; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Vitel
Ouă
8
Transferați feliile în tigaie. Folosind o lingură mare, ungeți cu grijă partea superioară a vealului cu uleiul fierbinte. Gatiti pana cand se fac pufuriși începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Turnși gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 1 minutmai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați pe prosoape de hârtiefoaie. Repetați cu feliile de vițel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Împărțiți vițelul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
11
Se ornează cupene de lămâie și pătrunjel sau salată verde.
Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.