Wiener Schnitzel

Wiener Schnitzel
Wiener Schnitzel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 681 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Un amestec de sare kosher, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Wiener Schnitzel, Wiener Schnitzel, și Wiener Schnitzel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o foaie mare de copt cu un dublustrat de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Bateți făina și1 linguriță sare într-un castron larg puțin adânc. Se amestecă ușor ouăle și smântâna într-un alt castron larg, puțin adânc, până când gălbenușurile și albușurile sunt doar strecurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă pesmetul și 2 lingurițesare într-un al treilea castron larg. Poundveal felii între foi de folie de plastic la 1/8"-1/16" Grosime, având grijă să nu toear. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Propuneți un termometru prăjit într-o tigaie adâncă mare; se toarnă ulei, astfel încât becul să fie supus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
5
Se încălzește uleiul la foc mediu până la350 buc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați unt în tigaie și reglați căldareapentru a menține 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Dragă 2 felii de vițel în amestec de făină;scuturați excesul. Dip în ou. Întoarceți-vă la strat; scuturați excesul. Dragă în pesmet, apăsând pentru a adera; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
VitelVitel
OuăOuă
8
Transferați feliile în tigaie. Folosind o lingură mare, ungeți cu grijă partea superioară a vealului cu uleiul fierbinte. Gatiti pana cand se fac pufuriși începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Turnși gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 1 minutmai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați pe prosoape de hârtiefoaie. Repetați cu feliile de vițel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Împărțiți vițelul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
11
Se ornează cupene de lămâie și pătrunjel sau salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista