Wiener Dog Challah
Wiener Dog Challah ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 48. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 64 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pizza De Casă Pentru Câini De Pasăre, Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, și Wiener Schnitzel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și mierea în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu uleiul, sarea și 3 căni de făină; se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați în două pâini ovale lungi.
Așezați pe două foi de copt ușor unse. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Chiar înainte de coacere, dați pâinilor înviate trei tăieturi superficiale cu un cuțit ascuțit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor, reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C), periați cu albuș de ou bătut. Întoarceți pâinile la cuptor pentru a coace încă 20 de minute sau până când se rumenesc și fundul sună gol atunci când sunt bătute.