Wicked Chicken Riggies este un fel principal care servește 8. Pentru 4,82 USD per porție , această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1323 de calorii , 56 g de proteine și 90 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 32 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Un amestec de ardei gras, ardei chipotle în sos de chirpici, ulei de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 89% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chicken Riggies , One Pot Chicken Riggies și Creamy Chicken Riggies .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru sosul iute: Într-un blender, blenderizați cu grijă ardeii chipotle, ardeiul serrano și uleiul de ardei. Chestia asta e fierbinte! Atenție la stropire! Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Piper
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
(ulei De Chili)
Brânză Locatelli Mărunțită Sau Brânza Rasă Preferată Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Locatelli Mărunțită Sau Brânza Rasă Preferată Pentru Servire
3
Pentru pui: într-o cratiță mare sau o cratiță, încălziți 3/4 de cană de ulei de măsline la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg Piept De Pui, Tăiat Fâșii
2 Linguri De Usturoi Proaspăt Tocat Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Verde, Cubulete Mici
4
Adăugați ceapa, usturoiul, busuioc, oregano, sare, piper negru, cayenne și fulgi de ardei roșu. Se amestecă bine și se fierbe până ce ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3/4 Cană Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ardei Chipotle In Sos Chirpici
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
Ardei Chipotle In Sos Chirpici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
5
Se amestecă ardeiul gras proaspăt tocat în amestecul de ceapă. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
2 Cesti Romano Ras
6
Adăugați sosul iute rezervat. Continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Ceai, Zaruri Fine (reține Pentru Garnitura Finală)
7
Se adauga sosul de rosii, smantana grea, Romano si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(reține )
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
8
Bate bine!
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat
9
Reduceți focul până când sosul face puțin bule și amestecați bine. Dați focul la mic sau opriți în timp ce soțiți fâșiile de pui și gătiți tăițeii rigatoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Ardei Gras Galben, Zaruri Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Când sosul se apropie de fiert, gătiți tăițeii rigatoni conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Îmi place să-mi pregătesc pastele pentru mâncăruri de paste sote ca acesta. Pregătiți rigatoni până aproape de fierbere, strecurați și mențineți la temperatura camerei sau răciți complet dacă țineți câteva ore sau mai mult și apoi scufundați-le în apă fierbinte, înainte de a fi fiert, funcționează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Pentru sotul de pui, încălziți o tigaie mare cu uleiul de măsline rămas. Mai întâi, stropiți fâșiile de pui cu 1 linguriță de sare (mai mult sau mai puțin) și adăugați în uleiul de măsline fierbinte, câte un strat. Nu supraaglomera tigaia. Gatiti in loturi daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Adăugați un strop de piper negru dacă doriți. Întoarceți și agitați bucățile de pui în tigaia fierbinte pentru a se prăji pe toate părțile. Gatiti pana se rumenesc usor, aproximativ 4 minute. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Aruncați sosul de roșii și puiul într-un castron mare, pe jumătate sau în totalitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Se toarnă pe un platou de servire sau pe boluri individuale de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Se ornează cu brânză locatelli și ceapă proaspătă rezervată.