Whisky glazurate fripturi de fier plat și cartofi la grătar

Whisky glazurate fripturi de fier plat și cartofi la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 9,79 USD pe porție. O porție conține 930 calorii, 46G de proteine, și 63G de grăsime. Dacă aveți ulei de măsline, whisky, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până whisky ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Whisky Fripturi Plate De Fier, Fripturi plate de fier la grătar cu sos Chimichurri, și Fripturi plate de fier cu porumb la grătar și unt de chimen-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Bateți împreună whisky-ul, zahărul brun, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper până când zahărul și sarea se dizolvă. Se amestecă 2 linguri de ulei și usturoi.
Adăugați fripturile, întoarceți-le de câteva ori pentru a acoperi cu marinata și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Între timp, sferturiți fiecare cartof pe lungime pentru a forma pene și puneți-l într-o oală medie. Acoperiți cu apă rece pentru a acoperi cu 1 inch și adăugați sare până când apa are gust de apă de mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie (dar nu se destramă), aproximativ 15 minute.
Se scurge bine. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Se toarnă marinada într-un vas mic și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute până se reduce ușor, asigurându-se că zahărul nu arde, pentru a face o glazură și un sos pentru friptură.
Grătați fripturile până când o temperatură internă pe un termometru citit instantaneu citește aproximativ 130 de grade F, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, perindând cu marinata fiartă de mai multe ori în ultimele minute ale timpului de grătar. (Dacă gătiți fripturile filet mignon, va trebui să măriți acest timp la 8 până la 10 minute pe parte pentru a ține cont de tăierea mai groasă).
Transferați pe o farfurie mare pentru a vă odihni timp de 5 până la 10 minute. În timp ce fripturile se prăjesc, adăugați cartofii la grătar și grătați până când sunt bine marcate și crocante, întorcându-se la grătar pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Transferați panele de cartofi într-un bol.
Aruncați cartofii la grătar cu restul de 1 lingură de ulei, arpagic, oțet și sare și piper după gust.
Scoateți căței de usturoi din glazura rămasă și serviți stropiți peste fripturi cu cartofii pe lateral.