Whisky glazurate fripturi de fier plat și cartofi la grătar

Whisky glazurate fripturi de fier plat și cartofi la grătar
Whisky glazurate fripturi de fier plat și cartofi la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 9,79 USD pe porție. O porție conține 930 calorii, 46G de proteine, și 63G de grăsime. Dacă aveți ulei de măsline, whisky, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până whisky ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Whisky Fripturi Plate De Fier, Fripturi plate de fier la grătar cu sos Chimichurri, și Fripturi plate de fier cu porumb la grătar și unt de chimen-var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Bateți împreună whisky-ul, zahărul brun, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper până când zahărul și sarea se dizolvă. Se amestecă 2 linguri de ulei și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
WhiskyWhisky
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați fripturile, întoarceți-le de câteva ori pentru a acoperi cu marinata și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Între timp, sferturiți fiecare cartof pe lungime pentru a forma pene și puneți-l într-o oală medie. Acoperiți cu apă rece pentru a acoperi cu 1 inch și adăugați sare până când apa are gust de apă de mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie (dar nu se destramă), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se scurge bine. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se toarnă marinada într-un vas mic și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute până se reduce ușor, asigurându-se că zahărul nu arde, pentru a face o glazură și un sos pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Grătați fripturile până când o temperatură internă pe un termometru citit instantaneu citește aproximativ 130 de grade F, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, perindând cu marinata fiartă de mai multe ori în ultimele minute ale timpului de grătar. (Dacă gătiți fripturile filet mignon, va trebui să măriți acest timp la 8 până la 10 minute pe parte pentru a ține cont de tăierea mai groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați pe o farfurie mare pentru a vă odihni timp de 5 până la 10 minute. În timp ce fripturile se prăjesc, adăugați cartofii la grătar și grătați până când sunt bine marcate și crocante, întorcându-se la grătar pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați panele de cartofi într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Aruncați cartofii la grătar cu restul de 1 lingură de ulei, arpagic, oțet și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Scoateți căței de usturoi din glazura rămasă și serviți stropiți peste fripturi cu cartofii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista