Wet Rub Red Snapper Tacos cu Avocado-Papaya Salsa, smântână și Tomatillo Chipotle Salsas
Reteta Wet Rub Red Snapper Tacos cu Avocado-Papaya Salsa, smantana si Tomatillo Chipotle Salsas este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi papaya, puteți urma acest curs principal cu Papaya Guava Granita ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Tacos picant de creveți cu salsa de Avocado și sos de Cilantro cu smântână, Tacos de cartofi cu Avocado și salsa Tomatillo, și Tacos Snapper cu cremă de Chipotle.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucurile, uleiul, pudra de ancho, usturoiul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mic și lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți o parte din frecarea umedă pe fiecare parte a fileurilor și condimentați-le cu sare și piper. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 5 minute și fulgi în bucăți mari cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se servește învelit în tortilla cu varza, cilantro, gust și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
6
Garnisiți plăcile cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
7
Combinați avocado, papaya, ceapă, chile, suc de lămâie, ulei, miere și sare și piper, după gust, într-un bol de servire mediu. Îndoiți cilantro până se combină și serviți la temperatura camerei.
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Într-un castron mare, adăugați 3 linguri ulei, tomatillos, ceapă și usturoi și condimentați cu sare și piper. Aruncați până când tomatillos sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi Pepitele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Se introduce într-o tigaie și se prăjește, în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc moale și auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Așezați tomatillos, ceapă, usturoi, chipotle, suc de lămâie și spanac într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline și condimentați cu miere și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Se scoate într-un bol de servire și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Într-un castron mediu combinați roșiile, ceapa, usturoiul și chile. Într-un castron separat amestecati împreună oțet, ulei de canola, smantana, si sare si piper, dupa gust. Aruncați amestecul de roșii cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se pune într-un bol de servire și se acoperă cu cilantro tocat.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.