Wendy Indian unt de pui
Wendy Indian unt de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Porumb la grătar Wendy cu unt picant de Jalapeno, Pui Cu Unt Indian, și Pui Cu Unt Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se toacă fin ceapa și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie și se gătește în tigaie până se înmoaie. Pureați roșiile și ardeiul gras verde în blender sau robot de bucătărie și amestecați în tigaie. Condimentează cu sare, garam masala și pudră de chili. Se amestecă smântâna și untul și se continuă gătitul până se încălzește.
Se amestecă puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.