Wendy's Wonderful Apple Pie

Wendy's Wonderful Apple Pie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Wendy's Wonderful Apple Pie. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 447 de calorii. Dacă aveți sare, unt, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Wonderful Apple Pie, Guest Bloggers Natalee And Wendy Make Barbecue Pie și Cupe de prăjitură cu plăcintă cu mere cu mousse de plăcintă cu mere.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Prosecco, Moscato d'Asti și Late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcintă cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Un vin pe care l-ați putea încerca este Candoni Prosecco. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Candoni Prosecco
Candoni Prosecco
Delicat și fructat cu o notă de miere. Este crocant și curat în gură, cu o aciditate plăcută care lasă în urmă o prospețime delicioasă și persistentă, cu un gust uscat, bine echilibrat. Se asortează bine cu crustacee, fructe de mare și mezeluri. Se serveste bine racit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista